Új bejegyzés


2021-11-02  |  Keserű Anikó, Tóth Tibor Bp.

3 éjszakát töltöttünk a hotelben. Gyönyörű, mediterrán stílusú udvara mesés környezet varázsolt elénk. Nagyon kedves vendéglátásban volt részünk. Tiszta szoba, bőséges, finom reggeli, vacsora. ???? Köszönjük!

2020-09-09  |  Bíróné Szabó Katalin

Júliusban töltöttünk néhány napot Harkányban baráti társasággal. A Lídia Hotelben szálltunk meg, mely nagyon jó választásnak bizonyult. A hotel gyönyörű, a szobák kényelmesek, igényesen felszereltek, a kilátás festői. A wellness részleget esténként örömmel vettük birtokba. Az alkalmazottak segítőkészek, a tulajdonos házaspár közvetlen. Az ételekre pedig nehéz szavakat találni: egyszerűen mennyei! Nagyon jól éreztük magunkat, életre szóló élményekkel gazdagodtunk. Hálás szívvel köszönjük! Vendéglátóinknak minden jót kívánunk! Üdvözlettel: Bíróné Szabó Katalin Hajdúböszörményből

2020-07-27  |  Bércziné Zöldesi Marianna

3 éj szakát töltöttünk a családias szállodában, ahol nagyon kedves fogadtatásban részesültünk. A kiszolgálást kifogástalan volt, kedves a tulajdonos és a felesége. Tiszta a szoba, az étterem es az egész hotel. Minden igényünket kielégített. Ajánlani tudom. A wellnest nem vettük igénybe, mert a gyógyfürdőbe szerettünk volna elmenni. Gyönyörű környék történelmi, természeti látnivalói. Igazán tartalmas napokat töltöttünk Dél-Baranyában a férjemmel.

2019-07-23  |  Brožek Norbert és családja

Köszönjük a kellemesen eltöltött napokat. Nagyon jól éreztük magunkat. A szállodáról csak pozitív a véleményünk. Tisztaság, szállás, vendéglátás kiváló. Csak ajánlani tudjuk.

2018-08-12  |  Kovács Péter, Beck Zsuzsanna

Köszönjük szépen a szíves és kedves vendéglátást, mindennel elégedettek voltunk, az ételek kivállóak voltak! Jövőre is jövünk.!

2018-06-27  |  Ádám

Köszönjük a lehetőséget és remek volt minden, mint nekem mint kollegáinknak. Üdvölettel https://www.xrs.hu Csapata :)

2018-01-03  |  Korpás Leontina

Nagyon jól éreztük magunkat szilveszterkor. Köszönjük szépen a személyzetnek.

2018-01-03  |  Krajczár Ferenc és Gál Szilvia

Ezúton tisztelettel köszönjük a szálloda magas színvonalú ellátását,melyet a 2017.év végén több napra vettünk igénybe.Nagyon örülünk,hogy ebben részünk lehetett.Köszönjük a kedves vendég szeretetüket,a gasztronómiai széles választékot,a pihenésünket szolgáló kényelmes,jól felszerelt szobát. Nagyon jól éreztük magunkat.Szívesen fogjuk ajánlani barátoknak,ismerősöknek szállodájukat.

2017-11-24  |  Dr. Tóvölgyi Béla és dr. Rendeczki Anikó

Az előzetesen rendelkezésre álló információkhoz képest kellemes meglepetés, hogy minden még szebb és jobb. A szoba kényelmes és szokatlan, hogy egy hotel szoba része legyen egy praktikusan kialakított és felszerelt konyhasarok is. Az étterem és a közlekedők hidegburkolata és berendezése kifinomult ízlésről tanúskodik. A folyosókon és a kertben is rengeteg jól ápolt gyönyörű virág feledteti a mindennapos fáradalmakat. Minden különlegesen tiszta, a wellness is igen szép és kellemes. Az ételek minőségiek. A vendégszeretet és az illemtan ilyen fokú ismerete szokatlanul pozitív. Az egész szolgáltatás érték/ár aránya kiemelkedő. Kevés lenne csak annyit mondani, hogy a vendég nem fog csalódni, többről van szó. Bátran ajánljuk bárkinek. Köszönet vendéglátóinknak.

2017-11-22  |  Dr. Tóvölgyi Béla és dr. Rendeczki Anikó

Az előzetesen rendelkezésre álló információk alapján a várakozásunkat felülmúlta a tapasztalat. Választékos ízlésről tanúskodik a közlekedők és az étterem hidegburkolata valamint berendezése. Különleges tisztaság, gyönyörű, jól ápolt virágok a folyosókon és a kertben. A szoba kényelmes, szép, erkélyes. Szokatlanul pozitív, hogy egy hotelszoba praktikusan felszerelt konyhasarokkal is rendelkezik. Az ételek minőségiek. Vendéglátóink udvariassága, vendégszeretete és az illemtan ilyen fokú ismerete páratlan. A szolgáltatás egészének ár/érték aránya kiemelkedő. Kevés lenne azt mondani, hogy nem fog a vendég csalódni, ennél sokkal többről van szó. Ezért bárkinek ajánljuk. Köszönet vendéglátóinknak.

2017-06-26  |  Kenyeres Béla és barátai!

Kedves Lídia és Mihály. Köszönöm a magam és a barátaim nevében is ezt a kellemes hétvégét. Köszönjük a vendégszeretetüket. Mindenkinek csak ajánlani tudom szállodájukat. Tisztelettel: Kenyeres Béla

2017-05-21  |  Dr. Horváth Tamás

Kedves, szolgálatkész tulajdonosok és személyzet. A szoba kényelmes és Mo.-i , de még nemzetközi viszonylatban is igen tiszta, jól felszerelt. Konyhapult is van, amivel szállodában még nem találkoztam. A félpanziós ellátás még egy viszonylag tisztességes étvágyú ember számára is bőséges és igen ízletes. Ízléses, szép környezet, csodásan gondozott kert. Köszönjük!

2016-02-02  |  Biró Beáta

Egy szép hétvégét töltöttünk az Önök vendégeiként. A szoba kellemes, tágas, a wellness részleg kényelmes volt. A recepciós hölgy minden kérésünkre, kérdésünkre kedves és készséges választ adott. Jó szívvel ajánljuk ismerőseinknek a szállodát!

2015-12-16  |  R. István

Augusztusban a feleségemmel csodás 3 napot töltöttünk el a hotelben. Ezúton is köszönjük szépen! A recepciós és reggeliztető hölgyeknek pedig különösen, mert mindkettő egy tünemény!

2015-08-24  |  Hercz Róbert és Róbertné

Kedves Tulajdonosok és Munkatársak! Köszönetünket fejezzük ki mindazért a figyelmességért, rugalmasságért, és vendégszeretetért, amiben részünk volt egy rövid augusztusi hétvégén. A szálloda kényelmes, barátságos és minden gondot feledtető. Finom, bőséges reggeli és választékos vacsora várja az ide érkezőket. Ezt a helyet nem szabad kihagyni. Mi a jövőben, ha erre vezet az utunk, biztosan itt akarunk majd megszállni.

2015-06-26  |  Kay

Dear Lydia Hotel! We enjoyed our stay, everyone was pleasant and helpful. We enjoyed the food and music too. See you again. From Hanover

2015-06-26  |  Heni és Gábor

Nagyon örültünk, hogy a szúnyog invázió ellenére a hotel ablakai szúnyoghálóval vannak ellátva. :-)

2015-06-25  |  D. A.

Remekül éreztük magunkat ebben a csodálatos apartman hotelben. Szép környezetben, udvarias személyzettel, kiváló konyhával találkoztunk. És ami szintén nem mellékes: Ilyen színvonalú szolgáltatáshoz nagyon baráti árak mellett pihenhettünk. Jó hírüket tovább visszük országhatáron belül és túl is. Reméljük még találkozunk!

2015-06-03  |  Soós Család

Kedves Vendéglátóink, hotel dolgozói! Ismét nagyon jól éreztük itt magunkat! (3 éve már jártunk Önöknél). Mindent köszönünk, még visszatérünk! :-) Gratulálunk a színvonalhoz, mindennel elégedettek voltunk. Örömmel vettük, hogy a kisgyerekeket is szívesen látják!

2015-06-01  |  Barna család

Nagyon jól éreztük magunkat ebben a csodálatos apartmanhotelben. Gyönyörű belső kert, azokkal a szép leanderekkel, olyan mint a mesében. Az ellátás is nagyon jó, és a kiszolgálás is elsőosztályú. Ritkán találni manapság ilyen kedves embereket. Minden nagyon köszönünk és reméljük még lesz lehetőségünk élvezni az Önök vendégszeretetét. U.i: A szakács kezeit be kellene "aranyozni" amikor ilyen finom ételeket készít. :-)

2015-05-22  |  Somogyi család

Kedves Lídia Apartmanhotel személyzete! Nagyon jól éreztük magunkat ez alatt az 1 hét alatt. Nagyon meg voltunk elégedve a személyzettel és a szolgáltatással. Gratulálunk a Konyhafőnök főztjeihez, bőséges volt. Az ismerősi köreinkben bátran ajánljuk ezt a helyet. Jó egészséget és további sikereket kívánunk.

2015-04-13  |  Miri & Norbi

Negyedik alkalommal voltunk itt, ez már önmagáért beszél és nem lehet véletlen. Ismét barátságos és színvonalas kiszolgálásban volt részünk. Reméljük hamarosan visszatérhetünk. További sok sikert kívánunk.

2015-03-17  |  Zentei Gabriella Békéscsabáról

Gyönyörű szép napokat töltöttünk itt, még biztos, hogy visszatérünk!

2015-02-02  |  F. Edit

Köszönjük a személyzet minden tagjának, akik figyelmességükkel, kedvességükkel hozzájárultak ahhoz, hogy egy nagyon kellemes hetet tölthettünk el Önöknél. Köszönjük a hotel szakácsának a nagyon finom, ízletesen elkészített ételeket. A felszolgálóknak a gyors, kedves és figyelmes kiszolgálást. Reméljük jövőre ismét élvezhetjük az Önök vendégszeretetét. A 203 és 204 szoba lakói

2015-01-05  |  Illés András és felesége

Csodálatos 3 napot töltöttünk a Lídia szállodában. 25. Házassági évfordulónk volt. Köszönjük szépen a bőséges reggelit-vacsorát. A személyzet barátságos munkáját. További jó munkát és sok vendéget kívánunk!

2014-11-17  |  Varsch család

Világutazók vagyunk, de ilyennel még nem találkoztunk! Gyönyörű udvar, kényelmesen, szépen berendezett szobák, exklusiv étterem. Minden ember profi a posztján, udvariasak, kedvesek és a vendégért vannak. Köszönjük a felejthetetlen napokat!!

2014-10-02  |  Balla Béla

Tisztelt Lídia Hotel! Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. A szoba minden igényt kielégített, és nagyon jó volt a svédasztalos reggeli! A Hotelt tudjuk másoknak is ajánlani!

2014-09-12  |  104-es szoba lakói

Kedves Lídia Hotel! Az itt töltött hét számunkra felejthetetlen. Kellemes környezetben nagyon jól éreztük magunkat. Meg voltunk elégedve mindennel. A reggeli változatos volt, a vacsora bőséges és ízletes. Dicsérem a szakácsot. A "háziasszony ízlését"dicséri a gyönyörűen kialakított kert az étterem és az apartmanok. Még egyszer köszönjük!!

2014-08-24  |  Dasa család

Kellemes volt az itt töltött 3 nap. Köszönjük a szíves fogadtatást. Üdvözlettel, Dasa család

2014-08-04  |  Tibor és Rita

Nagyon szép napokat töltöttünk itt és kitűnően éreztük magunkat. Köszönjük a szíves vendéglátást és az udvarias, figyelmes kiszolgálást. Ha tehetjük, újra eljövünk.

2014-07-19  |  Nagyné Gyöngyi és Szabóné Eszter

Kedves Lídia és Mihály! Kedves valamennyi Kolléga! Ismét (mint egy évvel ezelőtt) egy nagyon kellemes hetet töltöttünk el Nálatok. Nagyon köszönünk mindent. Igazán jó érzés volt amikor úgy üdvözöltetek Bennünket, mint régi ismerős. Remélem még lesz alkalom, hogy találkozzunk. Az igazán vendég-barát munkátokhoz nagyon sok sikert, jó egészséget kívánunk!

2014-07-06  |  Kovács László és Kovács Lászlóné

Kedves Lídia Hotel! Fantasztikus napokat töltöttünk el a hotel gyönyörű környezetében. Gratulálunk a kedves személyzet kiszolgálásához, további hosszú, sikeres éveket kívánunk. Reméljük, még találkozunk.

2014-06-12  |  K. Ági és Tibor

4 napot töltöttünk itt. Majdnem tökéletes volt. Azért csak majdnem, mert letelt. A környezet csodálatos, a kiszolgálás udvarias, a konyha kitűnő. Kell ennél több? Idő, amit itt tölthetünk. Köszönjük Zalaegerszegről

2014-06-01  |  Melinda

Köszönjük a vendéglátást! Minden nagyon szép és jó volt. Köszönjük az éttermi dolgozók finom ételeit és a kiszolgálást. Ez egy szép nyári nyaralásunk volt. Köszönjük. Linda, Melinda és István

2014-05-12  |  J. Mária

Kedves Lídia Hotel Tulajdonosai és Dolgozói! Rövid időt töltöttünk itt, mégis mély nyomot hagyott bennünk. Kellemes környezet, figyelmes kiszolgálás, kedves emberek. Köszönjük, további jó egészséget, és munkát kívánunk.

2014-03-09  |  Menyhért István

Mindent nagyon szépen köszönünk! Nagyon jól éreztük magunkat, mindennel meg voltunk elégedve. Reméljük lesz még lehetőségünk szolgáltatásukat igénybe venni.

2014-02-02  |  Mónika és Zoltán

Köszönjük a vendéglátást! Nagyon jól éreztük magunkat, hamar elszaladt az egy hét. Köszönjük továbbá a kedves kiszolgálást és a segítséget! Kívánunk sok elégedett vendéget és további sok sikert!

2014-01-06  |  Ferenc

köszönet a szíves vendéglátásért, és mindenki szíves kiszolgálásáért.

2013-12-29  |  B & M

Úgy érezzük, hogy egy éves évfordulónk megünnepléséhez nem találhattam volna szebb helyet.

2013-12-16  |  Péter család

Kitűnő volt az étel minősége, és a tálalás is. Külön köszönjük a kedves kiszolgálást is! Gratulálunk!!

2013-11-08  |  Petrás Arnold és Petrásné Kárdási Adrienn

Egy szép nyaralásunk volt az idén is, melyhez nagyban hozzájárult a szálloda, a maga gyönyörű kertjével; tiszta, szép szobáival; és ami a legfontosabb: a vendéglátók és a személyzet vendégszeretete, kedvessége, segítőkészsége. Gratulálunk a hotelhez, nem csoda, hogy ennyi vendégük van, ha ilyen kellemes a hely és udvarias a kiszolgálás. További sok sikert és sok vendéget kívánunk! Elvisszük a hotel és a város jó hírét a "messzi" Nógrád megyébe, Balassagyarmatra! Mindent köszönünk!

2013-09-30  |  Görög Edina

Nagyon jó, hogy itt lehettünk a családommal!

2013-08-18  |  Szűcs család

Sok helyen megfordultunk már - de - az eddigieket magasan felülmúlta ez a kedves - minden igényre figyelő és kielégítő kis "csodapalotácska" - megadta a pihenés és a nyugalom alaphangulatát. Köszönjük!! Mindenkori telt házat és jó vendégeket kívánunk!

2013-06-30  |  B. József

Tisztelt Vendéglátóink! Nagyon jól éreztük magunkat, az itt eltöltött 1 hét alatt. Minden kifogástalan volt. Nagyon tetszett a kellemes környezet, és az első osztályú kiszolgálás, a finom ételek. Mindent nagyon köszönünk.

2013-06-29  |  Kovalovszki József és felesége Hajnalka

Gratulálunk a gyönyörű hotelhez és a csodálatos kerthelyiséghez! Mindennel nagyon meg voltunk elégedve! A szolgáltatásuk és a személyzet teljesen elkápráztatott bennünket! Fogjuk ajánlani ismerős körökben! Mindig szívesen fogunk visszaemlékezni az itt töltött 1 hétre!

Galéria